Sürücülere kurallara uyulması ikazı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçes

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ilçe trafik denetleme ve tescil büro amirliği ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde, Trafik Haftası kapsamında sürücülere bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Sürücülere aşırı hız yapmamaları, seyir halinde cep telefonu kullanmamaları, emniyet kemerlerini takmaları hususlarında uyarıda bulunan ekipler, trafik kurallarına uyan sürücülere de teşekkür etti.

Trafik kurallarına uymanın bir yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini belirten polisler, "Kurallara uymakla sadece kendimizi korumuş olmuyoruz, aynı zamanda karşımızdaki insanların da yaşam hakkını koruyoruz. Konulan kurallara uyarak bunu bir yaşam biçimi haline getirip içimizdeki trafik canavarını etkisiz hale getirmeliyiz" diye konuştu.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!