• Haberler
  • Spor
  • 'Rıza Çalımbay´ın Galatasaray karnesi parlak değil'

'Rıza Çalımbay´ın Galatasaray karnesi parlak değil'

Galatasaray´ı konuk edecek olan Sivasspor´da teknik direktör Rıza Çalımbay, sarı-kırmızılı ekibe karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 33 maçta sadece 7 galibiyet sevinci yaşadı.
Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında yarın Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor. Çalımbay, kariyerinde 12 farklı takımın başında Galatasaray´a karşı mücadele etti.
Deneyimli çalıştırıcı Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor ve Sivasspor ile Galatasaray´a karşı çıktığı 33 resmi maçın sadece 7´sini kazanabildi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, Çalımbay´ın takımlarına karşı 19 galibiyet elde ederken, 7 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 34. randevusu
Teknik direktör Çalımbay, yarın kariyerinde Galatasaray´a karşı 34. randevusuna çıkacak. 19 puanla 11. sırada yer alan Sivasspor, 23 puanla 7. sırada olan Galatasaray´ı mağlup edip, iki haftalık galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Bakmadan Geçme