• Haberler
  • Malatya
  • Ramazan Keskin Hoca Yeşilyurt İlçe Müftüsü'ne uyarı ve sitemde bulundu

Ramazan Keskin Hoca Yeşilyurt İlçe Müftüsü'ne uyarı ve sitemde bulundu

Ramazan Keskin Hoca Yeşil

Geçtiğimiz günlerde Malatya'nın kanaat önderlerinden Ramazan Keskin'in eşi  67 yaşındaki Halise Keskin vefat etmişti. 

Cenaze törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar ve Taha Özhan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan vekili Zafer Kırçuval, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Ramazan Keskin Hoca  sosyal medyada ''AÇIK MEKTUP'' başlığıyla Yeşilyurt İlçe Müftüsü'ne uyarı ve sitemde bulundu. 

Ramazan Keskin Hoca'nın  sosyal medyada yazdığı ''AÇIK MEKTUP'' 

AÇIK MEKTUP
Malatya/Yeşilyurt ilçe Müftüsü 
Sayın Mehmet Çinar,
Geçtiğimiz günlerde (24 Temmuz 2017) Personelinizden Camii görevlisi Davut Keskin’in annesinin vefatı nedeniyle sizden mazeret izni aldığı dairenizce biliniyor. 
Siz ve daireniz personelinden o günden bu güne (24/07/2017-09/08/2017) ne zati aliniz ve ne de daireniz personelinden Davut Keskin’e ne uğrayan ne de bir telefonla baş sağlığı diliyeninizin olmadığını müşahede etmiş bulunmaktayım. 
Siz bir diyanet görevlisi olarak her fırsatta ve her yerde milli birlik, beraberlikten ve Kardeşlikten bahsedersiniz. Görüyoruz ki, kendi personelinizin üzüntüsünü ve acısını bir telefonla dahi olsa paylaşmamışsınız. Nerede kaldı bu hamaset duygusuyla söylenen nutuklar. 
Bu satırları yazmamda ki amaç sizin bundan böyle amiri bulunduğunuz personelinize sahip çıkmanız içindir. 
Sizin gibi duyarsız bir müftünün bizim çocuğumuza (Davut Keskin’e) baş sağlığı dilese ne olur, dilemese ne olur. Yine de ben bir uyarı görevimi yapmak için bu satırları size ve sayfamı takip eden kimselere belki bir uyarı olur düşüncesiyle yayınlıyor ve size de gönderiyorum. Selam eder ve hayırlı işlerinizde başarılar dilerim. 09 Ağustos 2017 
Ramazan Keskin Hoca

Bakmadan Geçme