• Haberler
  • POLAT: RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR ÇADIRI VE SOKAK İFTARLARIMIZ OLACAK

POLAT: RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR ÇADIRI VE SOKAK İFTARLARIMIZ OLACAK

Polat, 'Paylaştıkça Artan

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bütün güzellikleri içerisinde barındıran, paylaştıkça artan, bereket ayı Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan Ayı'nın tüm İslam âlemi tarafından özlemle beklendiğini belirterek, hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Polat'ın Mesajı Şöyle;

Ramazan Ayı, bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. On bir ayın sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ayın içerisindedir. İslam dini sosyal hayata ve sosyal dayanışmaya önem veren bir dindir. Ramazan ayını ferdi sorumluluklarımızın yanında toplumsal sorumluluklarımızın yerine getirilmesine sebep olan rahmet, bereket ve bolluk ayı olarak idrak etmeliyiz " dedi.

POLAT, “RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR ÇADIRI VE SOKAK İFTARLARIMIZ OLACAK”

Mesajında, Ramazan Ayı nedeniyle yapılan çalışmalara da değinen Başkan Polat, "Bu yıl yine geçen Ramazan ayında olduğu gibi çeşitli mahallelerimizde sokak iftarlarımız gerçekleşecektir. Barış ve kardeşlik ayında binlerce kardeşimizle birlikte iftar sofralarına oturacağız. Ayrıca Ramazan vesilesiyle çeşitli etkinliklerimizde olacak.  Yeşilyurtlu vatandaşlarımızın Ramazan Ayını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Mübarek Ramazan Ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

 

 

Bakmadan Geçme