'Malatyada konteyner kentte milli coşku'

Almanyada düzenlenen Avrupa Şampiyonasında F Grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımının Çekya karşısında aldığı 2-1lik galibiyet Kültür ve Turizm B

Almanyada düzenlenen Avrupa Şampiyonasında F Grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımının Çekya karşısında aldığı 2-1lik galibiyet Kültür ve Turizm Bakanlığının Malatyadaki konteyner kentinde coşkuyla kutlandı.
Bakanlığın resmi X hesabından paylaşılan mesajda Tebrikler #BizimÇocuklar! Avrupa Futbol Şampiyonasında son 16 turundayız. Milli coşku yurdumuzun dört bir köşesinde yaşanırken Malatya Kültür ve Turizm Bakanlığı Konteyner Kentinde hizmet veren gezici kütüphanemizde de vatandaşlarımız bu mutluluğa ortak oldu denildi.
Açık alanda kurulan dev ekranın karşısına geçen futbolseverler son anlarına kadar heyecan içerisinde geçen maçın A Milli Takımın galibiyetiyle sonuçlanmasıyla büyük mutluluk yaşadı.
Bakanlık tarafından paylaşılan videoda ise Cenk Tosunun son dakikalarda attığı gole sevinen Malatyalı futbolseverlerin görüntüleri yer aldı.

Bakmadan Geçme