Malatya'da saplantılı aşık tutuklandı

Sevdiği kızın babasını öldüren saplantılı aşık tutuklandı

Malatya´da platonik aşk beslediği kızın babasını öldürüp, genç kıza ve annesine de kurşun yağdıran zanlı, saklandığı konteynerde yakalandı. Saplantılı aşık çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Arguvan ilçesi Çevreli Mahallesi´nde yaşayan B.K. (19) adlı genç kıza platonik olarak aşık olan ve İstanbul´da yaşayan E.E. (23), dün akşam Malatya´nın Arguvan ilçesine gelerek dehşet saçtı. Genç kızın ikametine giden E.E., tüfekle B.K.´nın babası Ziya Koç´u (63) göğsünden vurdu. Ziya Koç olay yerinde hayatını kaybederken, E.E. olay yerinden bindikleri özel araçla kaçmaya çalışan genç kız ve annesi S.K.´nın (48) bulunduğu araca da kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği araçtaki anne-kız yaralanmazken, E.E. kaçtı. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, E.E.´yi Güveçli Mahallesi´nde saklandığı konteynerde yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme