• Haberler
  • Eğitim
  • Kur'an kursunda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Kur'an kursunda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Manas Camii'de 1 Temmuz ile 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Yaz Kuran Kursu tamamlanırken, kurs sonunda 'Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması' düzenlendi. Çocukların ve gençlerin Kur'an-ı Kerim'i öğrenmelerine ve okumalarına vesile olmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri ise düzenlenen törenle dağıtıldı.

Manas Camii'de 1 Temmuz ile 16 Ağustos arasında düzenlenen Yaz Kuran Kursu sona erdi ve kurs bitiminde bir 'Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması' gerçekleştirildi.

Bu yarışma, çocukların ve gençlerin Kur'an-ı Kerim'i öğrenmelerini ve okumalarını teşvik etmek amacıyla yapıldı. Yarışmada Hasan Mirza Eroğlu birinci, Muhammed Sağlam ikinci ve Yusuf Talha üçüncü oldu. Ödüller, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay tarafından düzenlenen törende takdim edildi. Atay, Kur'an'ın hayatın anlamını ve güzellikleri sunduğunu belirterek, yarışmanın katılımcılarını tebrik etti ve Kur'an ile güçlü bir bağ kurmanın önemini vurguladı. Kapanış programı, ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme