• Haberler
  • Spor
  • 'Kahramanmaraş´ta Galatasaray şampiyonluğu kutlandı'

'Kahramanmaraş´ta Galatasaray şampiyonluğu kutlandı'

Kahramanmaraş´ta Galatasaray´ın hem 23. şampiyonluğu hem de Fenerbahçe karşısında alınan 3-0´lık galibiyet coşkuyla kutlandı.Süp

Kahramanmaraş´ta Galatasaray´ın hem 23. şampiyonluğu hem de Fenerbahçe karşısında alınan 3-0´lık galibiyet coşkuyla kutlandı.
Süper Lig´in 37. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı ezeli rakibi Fenerbahçe´yi 3-0 mağlup etti. Süper Lig´de 23. kez zafere ulaşan ve aynı zamanda derbi maçında alınan galibiyet sonrası Kahramanmaraş´ta taraftarlar sokaklara akın etti. Şehrin caddelerinde oluşturulan konvoylar ve şampiyonluk kutlamaları kameralara yansıdı. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşaleler ile sokağa çıkan yüzlerce taraftar şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı.
Şampiyonluk kutlamalarına ezeli rakibi Fenerbahçe´ye gönül veren arkadaşları ile çıkan Mustafa Esenceli, "23. şampiyonluğumuz tüm Galatasaray camiasına kutlu olsun. Fenerbahçeli arkadaşlarımı da aldık bu şampiyonluğu beraber kutluyoruz" dedi. Taraftarlardan Ercan Yiğiter ise, "Galatasaray´ın yaşattığı mutluluk için teşekkür ederim. Depremde aşırı derecede etkilendik ve bir nebze de olsun insanlarımız Galatasaray´ın şampiyonluğu ile mutluluk yaşıyor. Galatasaray´a gelecek sezon Avrupa kupalarında başarılar dilerim. Güzel günler görürüz Kahramanmaraş ve Türkiye´miz" diye konuştu.
Bir diğer sarı-kırmızılı taraftar Erhan Ceyhan ise "Bu yıl yine şampiyon olduk. Sevinçliyiz. Hem Kadıköy´de hem de Nef Stadı´nda Fenerbahçe´ye 3 tane gol attık. Şampiyon Cimbom" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme