Gürkan Açıkladı...Yeniden Belediye Başkan Adayı Olacak mı?

Gürkan Açıkladı...Yeniden Belediye Başkan Adayı Olacak mı?

Türkiye Mart 2024 tarihindeki seçimlere start vermeye başladı. Partiler yaklaşık 7 ay gibi bir süre kalmasına rağmen teşkilatlarına yerel seçimler için çalışın talimatı verdi. Türkiye’deki diğer illerde olduğu gibi depremin vurduğu Malatya’da da yeni başkan adayları merak ediliyor.

Yerel seçim yaklaşırken bir yandan adayların kim olduğu,  diğer  yandan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyor.

Sonsöz Gazetesi haberine göre Yerel seçimlerde yeniden aday olup olmamasına değinen Gürkan, “Demokraside seçme ve seçilme hakkı vardır. Bende bu şehre hizmet etmek istiyorum diyenler vardır. Buda güzel bir şey. Bu vebali bir sorumluluk. Adaylık konusunda Cumhurbaşkanımız nasıl takdir ederse onun takdirine boynumuz kıldan incedir.” Diye kaydetti.

Yeniden adaylık konusunda sinyal veren Belediye Başkanı Gürkan, “Kolay bir hadise değil, nefsi bir hadise değil. Şehri bu halinde bırakıp gitmek doğru değil. Bu şehre hizmet etmek vebali bir sorumluluktur. Bu şehirde herkese sorumluluk düşüyor, hizmet etme noktasında.” Diye konuştu.

Türkiye'de en fazla hizmet eden belediyenin Malatya Belediyesi olduğunu, “Eksik olarak bir şey belirten olursa ona ödül vereceğim” dedi.

Kaynak: SONSÖZ GAZETESİ

Bakmadan Geçme