• Haberler
  • Spor
  • 'ES Elazığspor Kocaeli´de, 23 Elazığ FK evinde oynayacak'

'ES Elazığspor Kocaeli´de, 23 Elazığ FK evinde oynayacak'

TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup´ta mücadele eden Elazığ takımları hafta sonu 11. hafta maçlarına çıkacak.TFF 3. Lig 1. Grubun 11. haftasında E

TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup´ta mücadele eden Elazığ takımları hafta sonu 11. hafta maçlarına çıkacak.
TFF 3. Lig 1. Grubun 11. haftasında Entegre Solar Elazığspor, Belediye Derincespor deplasmanına gidiyor. Geçtiğimiz hafta Nevşehir Belediyespor´la 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybeden bordo-beyazlılar, üst sıralara tutunabilme adına Belediye Derincespor deplasmanından 3 puan hedefliyor. ES Elazığspor´da sakatlıkları bulunan Yüksel Kayaalp ile Yiğitcan Erdoğan Kocaeli´ye götürülmedi. 13 Kasım Pazar günü saat 14.00´da Belediye Derince Stadyumu´nda oynanacak olan maçı İzmir bölgesinden Berkay Erdemir yönetecek.
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve hafta içi Ziraat Türkiye Kupası´nda Manisa FK´ya elenerek yönünü tamamen lige çeviren 23 Elazığ FK ise 11. hafta maçında A. Alanya Kestelspor´u ağırlayacak. Ligde bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan bordo-beyazlı ekip, taraftarı önünde kazanmak istiyor. 13 Kasım Pazar günü saat 14.00´da Doğukent Stadı´nda oynanacak olan maçta Kocaeli bölgesinden Tunç Özdemir düdük çalacak.

Bakmadan Geçme