• Haberler
  • Spor
  • 'Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı'

'Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı'

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de ilk yarı son haftada oynanacak olan maçların hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan ma

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de ilk yarı son haftada oynanacak olan maçların hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 1. Grup´un 17. haftasında Pazar günü saat 14.00´te Alsancak Mustafa Denizli Stadı´nda oynanacak olan Karşıyaka - Entegre Solar Elazığspor maçını Ankara Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Burak Demirkıran yönetecek. Demirkıran´ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi´nden Adem Mazlum ile Şükrü Mert yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Ankara Bölgesi´nden bayan Bölgesel Lig Hakemi Tuğba Üçüncü olacak. Ankara Bölgesi hakemi Demirkıran bu sezon Elazığ takımlarının üçüncü kez bir maçında düdük çalmıştı. Burak Demirkıran´ın daha önce yönettiği maçlarda ES Elazığspor sahasında Yeni Mersin İdman Yurdu´na 2-1 ve 23 Elazığ FK evinde YDÇ Ofspor´a 3-1 yenilmişti.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 2. Grup´un 17. haftasında Kuşadasıspor ile oynayacağı maçı Konya Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Yusuf Alper Abalı yönetecek. Abalı´nın yardımcılıklarını yine Konya Bölgesi´nden Hilmi Göktürk İmamoğlu ile Metin Uçar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Antalya Bölgesi´nden Murat Türker Aksu görevlendirildi. Pazar günü saat 14.00´te başlayacak olan maç Doğukent Stadı´nda oynanacak.

Bakmadan Geçme