• Haberler
  • Spor
  • 'Elazığ Karakoçan FK, Gökhan Erdöl´le anlaştı'

'Elazığ Karakoçan FK, Gökhan Erdöl´le anlaştı'

Elazığ Karakoçan FK, uzun süredir beklediği forvet transferi için geçtiğimiz sezon 52 Orduspor FK ile play-off oynama başarısı gösteren Gök

Elazığ Karakoçan FK, uzun süredir beklediği forvet transferi için geçtiğimiz sezon 52 Orduspor FK ile play-off oynama başarısı gösteren Gökhan Erdöl´le anlaştı.
TFF 3. Lig 2. Grup´ta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip, uzun süredir peşinde olduğu alt liglerin golcü oyuncusu Gökhan Erdöl´ü renklerine bağladı. Önceki akşam Elazığ´a gelen tecrübeli golcü ile her konuda anlaşmaya varıldı ve 1 yıllık sözleşme imzalandı.
1985 Trabzon doğumlu olan Gökhan, Sürmenespor´da başlayan kariyerinde Ünyespor, Yeni Malatyaspor, Belediye Bingölspor, Darıca Gençlerbirliği, Düzyurtspor, Tire 1922, Buca 1928, Karacabey Belediyespor ve son olarak 52 Orduspor FK forması giydi. Geçtiğimiz sezon play-offlarda dahil olmak üzere 52 Orduspor ile 35 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 12 gol, 1 asistle oynadı.
Gökhan´ın kariyeri boyunca çıktığı 345 resmi maçta 142 golü, 7 asisti bulunuyor.
Öte yandan mavi-beyazlıların sezon öncesi kampına katılan Fatih Kıran, TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor´a imza attı.

Bakmadan Geçme