• Haberler
  • Spor
  • 'Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu Silver Cloud´un'

'Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu Silver Cloud´un'

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nun bu yılki galibi Silver Cloud isimli safkan oldu.Elazığ yarış sezonunun en önemli mücadeleleri

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nun bu yılki galibi Silver Cloud isimli safkan oldu.
Elazığ yarış sezonunun en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu gerçekleşti. 3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, bin 900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı. 2022 yılı Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nu jokeyi Necmi Altın ile start alan, Mehmet Demir´in sahibi ve Berrin Gedik´in de yetiştiricisi olduğu Silver Cloud kazandı. Mehmet Gündüz´ün antrene ettiği 5 yaşlı safkan bu galibiyetiyle kariyerindeki 12. birinciliğini hanesine eklemiş oldu.
14 safkanın katıldığı yarışta Burhan Sarıdal´ın bindiği Kortveli Gogo tabelanın ikinci basamağında kendisine yer bulurken, Mehmet Taşkaya idaresindeki Cash To Master üçüncü, jokeyi Mehmet Doğan ile Grande Aquilla dördüncü ve Hasoğlum da Hüseyin Altunkılıç´la koşudan beşinci olarak ayrıldı. Koşunun galibi Silver Cloud için bitiriş derecesi 2.10.12 olurken farklar ise 4 boy - 1.5 boy - burun - 1.5 boy şeklinde sonuçlandı.
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik´e kupasını ve jokey Necmi Altın´a çiçeğini Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Sami Güzel takdim etti.

Bakmadan Geçme