• Haberler
  • Genel
  • 'Depremzede Erdoğan´a dert yandı: ''Ya CHP´ye ya da HDP´ye üye olacaksın konteyneri öyle alacaksın dediler'''

'Depremzede Erdoğan´a dert yandı: ''Ya CHP´ye ya da HDP´ye üye olacaksın konteyneri öyle alacaksın dediler'''

Kahramanmaraş´ta Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan´la görüşen bir depremzede, konteyner verilmesi için CHP´li bir milletvekilin yönlendirmesiyl

Kahramanmaraş´ta Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan´la görüşen bir depremzede, konteyner verilmesi için CHP´li bir milletvekilin yönlendirmesiyle görüştüğü kişinin kendisine "Ya CHP´ye ya da HDP´ye üye olacaksın öyle konteyneri alacaksın" dediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün beraberinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile gittiği Kahramanmaraş´ta depremzede vatandaşları ziyaret etti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın elini tuttuğu bir depremzede CHP Mersin Milletvekili Ali Öztürk´ün yönlendirmesiyle yaşadığı durumu anlattı. CHP´li Öztürk´ün yönlendirmesiyle bir iş adamıyla görüştüğünü kaydeden depremzede vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a, "İş adamı ´Sana konteyner vermemize il başkanı bile karşı çıkıyor, gelip ya CHP´ye ya da HDP´ye üye olacaksın ki üye kartıyla gelip konteynerini alacaksın´ dedi. Ben de ´Ben canlarımı verdim ne vatanımı ne de bayrağımı satarım sizin gibi, vatansızlara ne de gelir üye olurum. Üye olmam, o konteyneri de ben istemiyorum" dedim diyerek anlattı.
O anları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli´de dikkatlice dinledi.

Bakmadan Geçme