Malatya'da karavanlara ilgi arttı

Deprem bölgesi olan Malatya'da karavanlara her geçen gün ilgi artıyor.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'da karavanlara olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Depremler ve diğer afetler sonrasında, mobil evler, karavanlar ve prefabrik yapılar, hem geçici hem de kalıcı konaklama seçenekleri olarak önem kazandı. Karavanlar, ev konforunu arayanlar için cazip bir alternatif sunarken, oturma ve yatak odalarının yanı sıra banyo ve tuvalet gibi ihtiyaçları da karşılıyor.

Malatya'da karavan ve mobilya satışı yapan İbrahim Aygün, özellikle depremler sonrası vatandaşların güvenlik endişeleri nedeniyle betonarme binalardan çekindiklerini belirtiyor. Aygün, "6 Şubat'taki depremlerden sonra, birçok kişi betonarme yapılar yerine karavanları tercih etmeye başladı. Karavanlar, hem güvenli bir konaklama sunuyor hem de Malatya'da bu talep giderek artıyor" şeklinde konuştu.Malatya'da karavanlara ilgi arttı

Karavan üretim süreci hakkında bilgi veren Aygün, "Bir karavanı yaklaşık 45 gün içinde hazır hale getiriyoruz. Taleplere bağlı olarak bu süre 1 ila 2 ay arasında değişebilir. Fiyatlarımız oldukça uygun ve yoğun talepler karşısında mümkün olan en hızlı şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme