'Bayram ve Babalar Gününde şehit oğluna ziyaret'

Kurban Bayramı nedeniyle şehit oğlunu kabri başında ziyaret edip dua eden baba, gözyaşlarıyla oğlunun Babalar Gününü kutladı.Kurban Bayramı nedeniyle Şe

Kurban Bayramı nedeniyle şehit oğlunu kabri başında ziyaret edip dua eden baba, gözyaşlarıyla oğlunun Babalar Gününü kutladı.
Kurban Bayramı nedeniyle Şeyh Adi Mezarlığı Şehitlik ziyaretinde bulunan şehit babaları, şehit oğullarının hem bayramını kutladı hem de Babalar Gününü kutladı.
2016 yılında şehit düşen Serkan Bursalının babası Mehmet Bursalı, oğlunun kabri başına gelerek fotoğrafını öptü. Gözyaşları ile oğlunun babalar gününü ve bayramını kutlayan baba Bursalı, "Oğlum 2016 yılında şehit düştü bayrama bir hafta kala şehit olmuştu. Her bayramımızı şehadetinin onuru kadar bizi de üzmüştü. Yine bir Kurban Bayramı ve hüzünlüyüz. Şu anda kendisi bizi Babalar Gününe çağıracaktıİ biz kendisini ziyaret ediyoruz. O da bir babaydı ve evladının yanında olmasıydı. Bizim için doğru olan, toprakları toprak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır ve üstündeki kandır biz vatan sağ olsun diyoruz" dedi.
Şehit Ahmet İmalının babası Mehmet İmalı ise, "Üzüntümüz sevincimiz bir arada burada huzur buluyoruz. Yaralandı, Ankara GATAda şehit düştü. Mevlit okutacağız ve herkesin Babalar Gününü kutluyor, Kurban Bayramını da tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme