Arapgir'de çekilen Mendebur filminin galası İstanbulda olacak

Arapgir'de çekilen Mendebur filminin galası İstanbulda olacak

Çekimleri Malatyanın Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen Mendebur isimli filmin galası İstanbulda yapılacak.

Malatyalı yönetmen Ali Aslannın senaryosunu yazdığı ve yönettiği, kadrosunda ise Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen ve Cem Özer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Mendebur filminin galası 27 Mayıs Pazartesi günü İstanbulda gerçekleştirilecek. Bir AVMde saat 21.00de gösterimi gerçekleşecek olan filmin çekimleri yaklaşık 1 ay sürdü.

Arapgir ilçesinde kış kampı için gelen macera sever üniversite arkadaşlarının başından geçen gerilim dolu olayların anlatıldığı film, yönetmen Ali Aslanın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini de taşıyor.

Zorlu çekim koşullarında tamamlanan Mendebur filminin yönetmeni Ali Aslan, özellikle katkı ve desteklerinden dolayı Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile İlçe Kaymakamı Fikri Badioğluna teşekkür ederek, İlk filmimi memleketim olan Malatyada çekmeyi arzuluyordum. Bunu gerçekleştirdiğim için mutluyum. Malatyanın doğasıyla, insanıyla en güzel ilçesi olduğuna inandığım Arapgirde çekimlerini yaptığımız filmimizin sürükleyici konusu ile sinemaseverlerin beğenisini kazanacağına inanıyorum dedi.

31 Mayısta tüm Türkiye genelinde sinema severlerle buluşacak filmin gelirinin bir bölümü ise Malatyadaki depremzede ailelere bağışlanacak.

Bakmadan Geçme