'Sivasspor´un Antalya kampı sona erdi'

Katar´da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek´te çalışmalarını sürdüren DG Sivasspor´un kampı s

Katar´da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek´te çalışmalarını sürdüren DG Sivasspor´un kampı sona erdi.
26 Kasım´da Antalya´nın Serik ilçesine bağlı Belek´te bulunan bir otelde toplanan ve 10 Aralık´a kadar çalışmalarına burada devam eden Sivasspor, 15 günlük kampı sona erdi.
Kamp süresince Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yoğun bir tempoyla hazırlanan Yiğidolar toplam 17 antrenman yaptı.

3 hazırlık maçı oynadı
Sivasspor kamp boyunca 3 hazırlık maçı yaptı. Yiğidolar ilk hazırlık maçında Arnavut ekibi Partizani´yi 2-0, ikinci hazırlık maçında Alman ekibi FC Saarbrücken´i 2-1 ve son olarak da Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü´nü 2-0 mağlup etti. Bu maçlarda Erdoğan Yeşilyurt, Mustapha Yatabare (2), Karol Angielski, Dia Saba (2) rakip fileleri havalandırdı.
Sivasspor 13 Aralık Salı günü saat 16.00´da kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında sahasında Esenler Erokspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Bakmadan Geçme