MİMDER Başkanı Bülbüloğlu, Başkan Taşkın ile bir araya geldi

Bülbüloğlu ve ekibi, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı ziyaret etti.

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ve ekibi, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Taşkın, 6 Şubat depremi sonrası Malatya'nın yeniden yapılanma sürecinin önemine dikkat çekti. Deprem sonrası hızla devam eden rezerv alanları ve yerinde dönüşüm projelerinin, kentin toparlanması için kritik olduğunu belirten Taşkın, Akpınar'daki rezerv alanındaki çalışmaların ve Saray Mahallesi'ndeki projelerin ilerlediğini söyledi. Kışla Caddesi'ndeki iş yerlerinin tahliye edilip yıkım çalışmalarına başlandığını vurgulayan Taşkın, bölgenin eskisinden daha güzel bir hale geleceğini ve hükümetin bu süreçte yoğun bir çaba sarf ettiğini ifade etti.

MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ise, Malatya'nın yeniden inşa sürecinde herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Rezerv ve yerinde dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğine dikkat çeken Bülbüloğlu, Battalgazi ilçesinin imar sorunları için de çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. MİMDER olarak bu sürecin başarılı bir şekilde tamamlanması için gereken tüm desteği sağlayacaklarını ve Belediye Başkanı Taşkın ile işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme