'Malatyada YKSnin birinci oturumu sona erdi'

Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Deprem bölgesi olan Malatyada sınava giren öğrenciler sı

Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Deprem bölgesi olan Malatyada sınava giren öğrenciler sınavı değerlendirdi.
İki gün sürecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Malatyada da binlerce öğrenci sınavda ter dökerken velileri de dışarıda çocuklarının sınavdan çıkmalarını bekledi.
6 Şubat 2023te yaşanan asrın felaketinden etkilenen şehirlerin başında yer alan Malatyada sınava hazırlanmakta zorluk yaşayan öğrenciler, genel olarak sınavlarının iyi geçtiğini söylese de veliler özellikle konteyner ortamında yaşamak zorunda kalan öğrencilerinin bu sürece hazırlanmalarının zorluğundan bahsetti. Tüm öğrenci velilerinin tek temennisi ise herkesin hak ettiği yere yerleşmesi olurken, kentte YKSnin ikinci oturumu AYT ise yarın sabah saat 10.15te başlayacak.

Bakmadan Geçme