'Malatya´da Tümür operasyonu: 2 gözaltı'

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan 'Tümör' operasyon

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan 'Tümör' operasyonu kapsamında Malatya´da 2 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye genelindeki 24 ilde başlatılan 'Tümor' operasyonunda, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüpheliden 2´si Malatya´da yakalandı. İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüphelinin yakalanması amacıyla 24 ilde ´´Tümör´´ operasyonu başlatıldı.

Operasyon dahilinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait iş yeri ve ikametlerde yapılan aramalarda 3 adet tabanca ve 68 adet fişek ele geçirilirken, bir şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bakmadan Geçme