'Eroldan Elazığspora galibiyet tebriği'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 52 Orduspor galibiyeti sonrası TFF 2. Lige yükselen Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutladı.Çimentaş Elazığspo

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 52 Orduspor galibiyeti sonrası TFF 2. Lige yükselen Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutladı.
Çimentaş Elazığspor ile 52 Ordusporun Ali Samiyen Spor Kompleksi Rams Parkta oynanan TFF 2. Lige yükselme Ploy-off maçını bordo-beyazlı ekip 3-0 kazandı. Elazığspor, aldığı bu sonuçla birlikte önümüzdeki sezon TFF 2. Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Elazığsporun tarihi başarısı maçın oynandığı İstanbul ile Elazığda taraftarlarca coşkuyla kutlandı. Maçta Elazığspora destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, takımı tebrik etti. Erol, 'Uzun süredir bu anı bekliyorduk. Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutluyorum. Türkiyenin dört bir yanında İstanbula gelip omuz omuza Elazığspora destek veren hemşerilerime unutulmayacak bir gün yaşattılar. Önümüzdeki sezona da iyi başlayıp Elazığsporu önce 1. Ligde ardından da Süper Ligde görmek istiyoruz. Destek veren herkesin emeğine sağlık' dedi.

Bakmadan Geçme