'Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı'

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan maçların hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan maçların hak

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan maçların hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de haftasonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 1. Grup´un 11. haftasında Pazar günü saat 14.00´te Belediye Derince Doğal Çim Stadı´nda oynanacak olan Belediye Derincespor - Entegre Solar Elazığspor maçını İzmir Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Berkay Erdemir yönetecek. Erdemir´in yardımcılıklarını Antalya Bölgesi´nden Mustafa Göçer ile Fırat Olgun yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine İzmir Bölgesi´nden Damla Tarkan olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 2. Grup´un 11. haftasında A. Alanya Kestelspor ile oynayacağı maçı Kocaeli Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir´in yardımcılıklarını İzmir Bölgesi´nden Hasan Hüseyin Yazıcılar ile Balıkesir Bölgesi´nden Volkan Esen yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Bursa Bölgesi´nden Mülazım Argız görevlendirildi. Pazar günü saat 14.00´te başlayacak olan maç Doğukent Stadı´nda oynanacak.

Bakmadan Geçme