'Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı'

TFF 3. Lig 1. Grubun 7. haftasında ES Elazığspor´un evinde Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçı Ankara bölgesinden C klasman hakemi Bu

TFF 3. Lig 1. Grubun 7. haftasında ES Elazığspor´un evinde Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçı Ankara bölgesinden C klasman hakemi Burak Demirkıran yönetecek.
ES Elazığspor´un TFF 3. Lig 1. Grubun 7. haftasında evinde oynayacağı Yeni Mersin İdman Yurdu maçının hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalara göre, Yeni Mersin İdman Yurdu - Entegre Solar Elazığspor maçını Ankara bölgesinden C klasman hakemi Burak Demirkıran yönetecek. Burak Demirkıran´ın yardımcılıklarını Zonguldak bölgesinden Sinan Günaydın ve Kayseri bölgesinden Hacı Mehmet Ekmekyermez yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Kastamonu bölgesinden Deha Emre Kebapçı olacak. Müsabaka cumartesi günü saat 14.00´da Doğukent Stadında oynanacak.
TFF 3. Lig 2. Gruptaki bir diğer Elazığ ekibi Elazığ Karakoçan FK´nın ise 15 Ekim Pazar günü saat 15.00´da 7 Eylül Stadında Turgutluspor ile oynayacağı müsabakada Konya bölgesinden C klasman hakemi Ahmet Resuloğlu düdük çalacak. Resuloğlu´nun yardımcılıklarını Antalya bölgesinden Cihad Buyurgan ile Fırat Olgun yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Antalya bölgesinden Mazlum Doğan Batur olacak.

Bakmadan Geçme