'Elazığ takımlarına Ankara hakemleri'

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de Çarşamba günü oynanacak olan 15. hafta maçlarının hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de ilk yarı son haft

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de Çarşamba günü oynanacak olan 15. hafta maçlarının hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de ilk yarı son haftada oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan atamalara göre TFF 3. Lig 2. Grup´un 15. haftasında 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00´te Elazığ Atatürk Stadyumu´nda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor -Amberçay Eynesil Belediyespor maçını Ankara Bölgesi´nden C klasman hakemi Özer Özden yönetecek. Özden´in yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesi´nden Caner Kurt ile Kahramanmaraş Bölgesi´nden Abdullah Mesut Doğru yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Ankara Bölgesi´nden Utku Doğan olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 4. Grup´un 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Sebat Gençlik maçını Ankara Bölgesi´nden C klasman hakemi Mustafa Ünver yönetecek. Ünver´in yardımcılıklarını Ankara Bölgesi´nden Selçuk Gökgöz ile Nevşehir Bölgesi´nden Turan Çelik yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Çorum Bölgesi´nden Nuriye Çınar Bal görevlendirildi. 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00´te başlayacak olan maç Ortahisar Yavuz Selim Stadı´nda oynanacak.

Bakmadan Geçme