Başkanlar buluştu

Başkanlar buluştu

Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit ve Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız samiermbb, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız ilhangecit44 ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız avbayramtaskin'a ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er sosyal medya hesabında Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız ilhangecit44 ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız avbayramtaskin ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. selahattingrkn'ı ziyaret ettik. Malatyamız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı İlhan Geçit sosyal medya hesabında Malatya Belediye Başkan Adayımız samiermbb ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız avbayramtaskin ile
Büyükşehir Belediye Başlanımız Sn.
selahattingrkn ‘ı ziyaret ettik. Malatya'mız
için birlik ve beraberlik içerisinde
çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme