'Başkan Güngör: ''Rabbim bütün Müslümanların ve mazlumların yardımcısı olsun'''

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Şehitliği´ne ziyareti sonrası yaptığı açıklamasında; 'Ramazan Bayramı´nın birlik ve beraberliğe, Müslümanlar arasında dayanışmaya vesile olmasını diliyorum' dedi.
Güngör´ün Ramazan Bayramı´nda ilk durağı şehitlik oldu. Şehitlik ziyaret programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, bayram sevincinin İslam dünyasındaki dayanışmanın tesis edilmesiyle yaşanabileceğini belirtti.
Başkan Güngör, 'Değerli hemşehrilerim, bir Ramazan´ı daha geride bırakarak bayrama eriştik. Öncelikle bütün vatandaşlarımızın ve Müslümanların bayramını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı´nın birlik ve beraberliğe, Müslümanlar arasında dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi birkaç gündür hem Ramazan arifesinde hem de bayram günü İsrail´in devlet terörünün en şiddetli kısmını görüyoruz. Masum ve mazlum Filistinlilere nasıl saldırdığına üzüntüyle şahit oluyoruz. Rabbim bütün Müslümanların ve mazlumların yardımcısı olsun inşallah' dedi.

Bakmadan Geçme