• Haberler
  • Eğitim
  • 'Bu Yaz Camideyim' projesinde derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

'Bu Yaz Camideyim' projesinde derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ile Milli Türk Talebe Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Bu yaz Camideyim' projesi ile Kur'an-ı Kerim öğrenen başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği'nin ortak düzenlediği ‘Bu yaz Camideyim’ projesi kapsamında, Kur’an-ı Kerim öğreniminde başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. 

Malatya’da yaklaşık 2,5 ay süren projede, Kurtuba Camii'nde düzenlenen ödül törenine MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Battalgazi Müftülüğü Şube Müdürü Ertuğrul Öztekin, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Yusuf Erdemir ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanı Turgut Özal Aksüt ile öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Şube Başkanı Yunus Akçin, geleneksel hale getirdikleri bu ödül töreni ile Kuran’ı Kerim öğrenen başarılı öğrencilere teşvik vermeyi sürdürdüklerini belirtti. Bu yıl yaklaşık 800 öğrencinin kursa katıldığını ifade etti.

Törenin ardından, başarılı öğrenciler çeşitli ödüllerle, birincilere bilgisayar, bisiklet gibi ödüller verilerek onurlandırıldı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme