• Haberler
  • Politika
  • Keskin'den Tüfenkci'ye Bu iş Bülent Tüfenkci´nin işi değil

Keskin'den Tüfenkci'ye Bu iş Bülent Tüfenkci´nin işi değil

Keskin'den Tüfenkci'ye Bu iş Bülent Tüfenkci'nin işi değil

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, ER TV’de Hülya Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Güne Bakış Programına konuk oldu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin 2024 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayı düşündüğü iddialarına “Bu iş Bülent Tüfenkci’nin işi değil” dedi. 

MESOB Başkanı Şevket Keskin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin 2024 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayı düşündüğü iddialarına “Bu iş Bülent Tüfenkci’nin işi değil” dedi.
 Keskin, “Vallahi ben açık söyleyeyim,Bülent'in işi değil. Bülent,kendi yerinde kalsın. Belediye Başkanlığı onun işi değil açık söylüyorum. İşi yapacak olana vereceksin. Bülent bakandı, bakandan sonra milletvekili oldu 2 dönem. Belediye Bülent'in kaldıracağı iş olamaz. Yerinde kal kardeşim. Cumhurbaşkanından randevu al, Biz gidelim orada konuşalım. Senin görevin bu. Bir de size şunu söyleyeyim. Aklı olan bu yıkıntıda gelip belediye başkanı da olmaz. Selahattin Gürkan'a destek verelim diyelim ki; bu şehre ancak siz ayağa kaldırırsın. Diyelimki yeni biri geldi. Ekibini kuracak, araba parkını kuracak, personel değiştirecek. 1 yılı yer bu zaman. O zaman bu zaman değil. Herkes aklını başına toplasın. Hepimiz beraber kenetlenelim, hepimiz beraber gerekirse Cumhurbaşkanına gidelim, Cumhurbaşkanına söyleyelim. Bu memleketi ayağa kaldırmak için ortak akılla götürmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme