casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

Başkan Karaca,"Başarının yolu emek ve fedakarlıktan geçer"

Eğitim Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 11:12
Başkan Karaca,
Kahramanmaraşta Türkoğlu Belediye tarafından 8-9 Haziranda gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısı ile Bilgim Kaygımdan B
Kahramanmaraşta Türkoğlu Belediye tarafından 8-9 Haziranda gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısı ile Bilgim Kaygımdan Büyük Motivasyon Semineri düzenlendi.
Psikoloğumuzun anlatımları ile gerçekleştirilen seminerde öğrencilere, sınav kaygısı ve başa çıkma yolları hususunda bilgilendirmeler yapıldı. Sınav kaygısının nedenleri ve nasıl önleneceği konusunda birçok farklı bilginin verildiği seminere Türkoğlunda YKS sınava girecek öğrenciler katıldı.
Belediyelerin doğumundan ölümüne vatandaşın her zaman yanında olması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanımız Mehmet Karaca, "Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Onların Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak topluma hizmet etmesi bizim için çok önemli. Biz de bu doğrultuda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarı ile atlatacaklarına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile katılım sağlayan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.